Huisautomatisering

Domotica

"Domotica is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit een moderne elektrische installatie. Velen denken dat domotica 'duur is' of dient 'om het bad laten vol te lopen' of 'de koffiezet aan te zetten'… Dat kan allemaal maar het is nogal vrij kort door de bocht. Domotica kan veel meer en zinniger dingen dan dat :"

Bedien deze oled door op de knoppen te klikken.


"Domotica is een automatisatie van uw elektrische installatie met oog op energieverbruik en gebruikscomfort. Dat kan gaan van kleine dingen zoals het licht in de gang dat automatisch uitvalt na enkele minuten, een drukknop aan de buitendeur, een paniekknop aan het bed, elektrische dekens, verwarming, etc die automatisch aan en uitschakelt i.f.v. uw aanwezigheid,... maar het kan natuurlijk ook veel verder gaan dan dat zoals bijv.: touch-screen, integratie van videofoon en of camerabewaking, bediening op elke pc in uw thuisnetwerk (en evt. via internet), bediening via smartphone/iPad, rolluiken en zonnewering bedienen i.f.v. daglicht, bediening van uw Tv en hifi installatie,... enz... enz...
Naar gelang het beschikbare budget, kunnen wij een voorstel doen voor een instapversie tot een zeer uitgebreide versie waar enkel uw verbeelding nog de grenzen legt."

"Sinds enkele jaren volgen wij Velbus domotica omwille van de zeer hoogstaande kwaliteit en mogelijkheden. De ingenieurs van Velbus zijn ook voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, het systeem volgt de vragen vanuit de markt. Velbus is een heel prijsgunstig systeem met een open protocol. Iedereen kan er dus aan werken, ook de eindklant. De configuratiesoftware is gratis. Als verdeler van Velbus, leveren wij ook aan andere installateurs en doe het zelvers."